От много време искам в Левски“,  но все пак съм

...
От много време искам в Левски“,  но все пак съм
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов иска да е футболист на „Левски“

„ От доста време желая в „ Левски “,  само че въпреки всичко съм артист, а не футболист. Обичам тима и отивам на мачове. Не мога да кажа, че съм благополучен от развоя на нещата свързани със „ сините “. Трудно е да се гледа Левски в този момент. "

Думите са най-хубавия футболист от актьорите и най-хубавия артист измежду футболистите Бойко Кръстанов.  Звездата от „ Съни бийч “ постоянно пуска фотоси по какъв начин жонглира с футболната топка, като както се показват приятелите му изпъква с необикновено себераздаване на терена, глас и ювелирни отигравания.

" Почитател съм на „ Манчестър Юнайтед “ и съм част от българския му почитател клуб. Дядо ми ме по футбола. Първият ми спомен е мачът с Франция през 1993 година. Помня по какъв начин си играех в моята стая и погледнах към мача по тв приемника, а малко по-късно дядо ми изрева след гола на Костадинов. Тогава към този момент настана грубо еуфория.

След това международното в Съединени американски щати и оттова нататък към този момент за жал се привързваш към тази ужасна игра, която съкратява живота. Аз съм болен „ левскар “ от доста от дълго време, което пък се дължи на дядо ми и на брат ми “ смее се Кръстанов, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР